Thermostaat Wifi

Wil je een goed inzicht hebben in hoeveel energie u verbruikt en wil u hierop besparen. Dan is een thermostaat met wifi verbinding wel makkelijk. Je kunt de thermostaat makkelijk bedienen en deze houdt alles bij. Ideaal dus.

Toepassing thermostaat met Wifi

De thermostaat met wifi werkt op het gebruikelijke wifi netwerk en is daardoor geschikt voor de meeste routers. De thermostaten met wifi verbinding kunnen overal worden toegepast. Het maakt niet uit wat voor woning u heeft.

Het enige vereiste voor deze thermostaat is de wifi verbinding. Moest je daar toch nog een issue mee hebben kan je altijd een wifi repeater gebruiken om je bereik te optimaliseren. Meer info hierover kan je op deze pagina vinden.

thermostaat wifi

€219,00
Bekijk
€219,00
Bekijk
€218,00
Bekijk

Gebruik van de thermostaat

De thermostaten met wifi hebben een touchscreen, maar zijn ook van afstand te gebruiken via internet of met een app op uw mobiele telefoon. Zo kunt u de temperatuur vanaf een afstand instellen en is het lekker warm als u thuiskomt. wifi thermostaatOok zit er een functie op de thermostaat om de temperatuur vast te houden voor een bepaalde periode.

Instellen van uw Wifi thermostaat

Het instellen van uw thermostaat met wifi is makkelijk. U sluit de thermostaat via de USB aan op uw computer en via het hulpprogramma kunt u de thermostaat koppelen aan uw wifi netwerk. Als de thermostaat aan de muur hangt, kunt u deze op meerdere programma’s instellen geheel naar uw wens. De thermostaat heeft een 5/2-daagse-modus is daardoor is deze ideaal voor mensen met verschillende week en weekendschema’s. U kunt voor elke dag van de week een ander schema instellen met de 7-daagse modus.

Eén reactie

  1. Hoeveel data wordt gebruikt voor het oproepen van een Wifi thermostaat
    Opmerking:
    Ik heb een Avidsen thermostaat (aan/uit) die ik af en toe bekijk en regel via een 4 G verbinding.
    De 4G verbinding heeft max. 1 gigabite,wat vreemd genoeg niet genoeg is;er zit absoluut niets anders op dan die thermostaat!!!!
    De 4 g heeft een apart wachtwoord en de thermostaat ook;wat kan hier aan de hand zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *