Slimme thermostaat

slimme thermostaat NestDe thermostaat is niet meer weg te denken uit ons interieur

Een ieder heeft tegenwoordig wel een thermostaat in huis. Meestal zit deze bevestigd aan de woonkamer muur. Ook kan het zijn dat de thermostaat op de verwarming (ook wel radiator genoemd) aanwezig is. In dit geval kun je ook nog eens de te verwarmde ruimtes individueel regelen.

Er zijn legio mogelijkheden maar een van de meest gebruikte op dit moment is toch wel de slimme thermostaat. De benaming zegt het eigenlijk al een slimme thermostaat denkt met u mee.

Deze thermostaat heeft diverse programeer mogelijkheden. De slimme thermostaat doet gedeeltelijk het werk voor je. En ja gemak dient de mens! Maar boven alles bespaart u energie.

€219,00
Bekijk
€219,00
Bekijk
€218,00
Bekijk

Mogelijke instellingen van een slimme thermostaat

De mogelijkheden hangen af van de soort thermostaat en zijn standaard uitvoeringen en zeer uit gebreide varianten. Met een standaard uitvoering kunt je de thermostaat voor 7 dagen en 24 uur per dag instellen. Wanner moet de verwarming aan en uit. Het zal een ieder wel eens zijn overkomen je gaat naar bed en vergeet de thermostaat laag te zetten. Dat is niet alleen energie verspilling maar ook zonde van de portemonnee.

De slimme thermostaat is een uitkomt voor ieder huishouden.

slimme thermostaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *